تابلو برق بارانی

تابلو برق بارانی

طراحی و تولید صفر تا صد انواع تابلو برق بارانی

تابلو برق بارانی به تابلوهایی گفته میشود که در فضای آزاد قابلیت نصب دارند. در برخی از پروژه ها فضای مناسب مسقف جهت نصب تابلو برق وجود ندارد و به همین دلیل بایستی خود تابلو برق به نحوی ساخته شود که در برابر شرایط مختلف محیطی تجهیزات داخل تابلو برق را به طور مناسب محافظت کرده و به اصطلاح عایق باشد.

در چنین مواردی توصیه میشود که از تابلو برق بارانی استفاده شود. تابلو برق بارانی تولید شده توسط گروه مهندسی رعـد کـنترل قـدرت به دو نوع تقسیم بندی میشوند:

1. تابلو برق یکطرف بارانی: تمام تابلوهای برق بارانی دارای پوشش از نوع ورق خم شده روی سقف تابلو هستند که به آن اصطلاحا کلاه بارانی میگویند. این نوع پوشش روی سقف در تابلوهای یکطرف بارانی به نحوی طراحی و ساخته میشود که قابلیت نصب روی دیوار را داشته باشند. لبه واترپروف یا همان آب بند در تابلو های بارانی به صورت دولب خم انجام میشود، و از نوارهای عایق جهت جلوگیری از ورود آب و گرد و خاک و آب بند کردن بهتر و بیشتر استفاده میشود. و در موارد خاص و طبق سفارش مشتری میتوان از ورق گالوانیزه استفاده کرد. ورق گالوانیزه با توجه به اینکه یک لایه محافظ در برابر پوسیدگی نسبت به ورق روغنی دارد، در شرایط محیطی خاص مثل محیط های مرطوب و ... مقاوم تر است. و در نهایت تابلو برق بارانی با رنگ پودری الکترواستاتیک پوشش داده شده و در کوره با دمای استاندارد پخته میشود. کد رنگ پودری با توجه به سفارشات قابلیت تغییر دارند. ولی عموما از کد رنگ 7032 یا 7035 جهت تابلو برق استفاده میشود.

تابلو برق بارانی

2. تابلو برق دو طرف بارانی: همانطور که گفته شد، این نوع تابلوها نیز مانند تابلو برق یکطرف بارانی دارای کلاه بارانی میباشند، با این تفاوت که در تابلوهای دوطرف بارانی، هر دو سمت تابلو دارای پوشش توسط کلاه است. تابلو برق دوطرف بارانی در فضاهایی نصب میشوند که دور تا دور تابلو برق هیچ دیواری وجود ندارد و تابلو را بایستی روی زمین یا صفحه مختص به تابلوبرق نصب کرد. تابلو برق شالتر عمده مصرف این نوع تابلو ها میباشد که عموما این تابلوها به تابلوهای زیرترانسی هم مرسوم هستند. لبه های واترپروف یا آب بند طبق توضیحات گفته شده، دولب خم بوده و دارای نوار عایق می باشند. این تابلوها نیز با توجه به تیراژ سفارش قابلیت تغییر رنگ پودری را دارند.

با توجه به اینکه تابلو برق بارانی در فضای آزاد نصب میشود و امکان دسترسی عموم افرادی که در آن مکان تردد میکنند وجود دارد، و جهت محدود کردن دسترسی افراد به تجهیزات داخل تابلو برق و جلوگیری از خطرات برق گرفتگی، میتوان از قفل آویز یا قفل های سوییچ خور استفاده کرد تا فقط افراد مسول بتوانند درب تابلو برق را باز کرده و به تجهیزات دسترسی داشته باشند.

جهت اطلاع از قیمت ها و مشاوره فنی با کارشناسان ما در تماس باشید.

ثبت نظر
عنوان نظر :
نام شما :
ایمیل :